Olderviktreff 2010

OLDERVIK HISTORIELAG,

9034 OLDERVIK, MAI 2010.

TIL OLDERVIKINGER OG DE SOM HAR TILKNYTNING TIL BYGDA.

TIL DEG OG DINE !

Etter fjordårets Olderviktreff med de positive tilbakemeldinger vi har mottatt, tillater vi oss ved dette å invitere til nytt

Olderviktreff helga 16 til 18 juli 2010.

Treffet er tenkt arrangert som i fjor med oppmøte på huset til kl.2000 på fredagskvelden. Her har vi ” get together” får vi servert aperitiff, spiser ” stor fiskesuppe ” med tilbehør, med kaffe og kaker etterpå. Her oppfordres det til at vi forteller historier og minner fra bygda. Det blir noen kulturelle aktiviteter med sang og musikk og vi koser oss i lag. Vi gjør oppmerksom på at vi selger øl, vin og sterkere saker ved arrangementet.

Lørdag kl.11, går vi til Nebba og Brattfjell, koker kaffe og har med noe og bite i. Vi starter ved skolen og blir guidet innover til Brattfjell. Blir det regn drikker vi kaffe under tak i Brattfjell men er det godt vær raster vi mellom Nebben.

Fra kl. 15 av er det grilling på huset. Vi gjør som i fjor : er det godt vær spiser vi ute og er det regn inne. Ris, brød, grillskiver, pølser, fisk, salater og dressinger. Som desert er det rabarbrakompot og fløte samt kaffe. Spis godt for det blir kun kaffe og kaker på kvelden.

Kl. 20 blir det underholdning og allsang med artister og Tromsø Trekkspillklubb som videre spiller til dans ut i de små timer.

Søndag kl 1500 møtes vi til minneandakt på Oldervik Gravlund. Dette avsluttes med kirkekaffe som blir på kirkegården hvis været tillater og om ikke det – på huset.

Deltakeravgift settes til kr. 500.- for voksne, 200 for et og 150.- for flere barn under 14 år

som betales til ved ankomst. Påmelding som er bindende skjer til Arnold Kronstad, telefon 91372117. Ring eller send melding.Det setter tak på antall deltakere så den som er tidligst til mølla !!!!!! Siste dato for påmelding er 11 juli 2010.

Mulighetene for camping er gode på flere steder i bygda.

Med hilsen

Oldervik Historielag ved Arne Jacobsen og Arnold Kronstad