Velkommen til våre nye nettsider

Velkommen, kjære gjest og besøkende, nye som gamle, til Oldervik Utviklingslag sine nye hjemmesider som vi håper vil skape nytt engasjement og en bedre kommunikasjon og informasjonsflyt med alt fra små dagligdagse dialoger til kunngjøringer, gratulasjoner, nyttige tips, opplysninger såvel som etterlysninger alle veier.

Ikke minst håper vi at gjesteboken vil bli like mye brukt som tidligere, om ikke mer, og med muligheten vi nå har til å kommentere nyheter og artikler direkte på hver side ligger alt til rette for at praten kan gå livlig for seg!

Tanker og ønsker for oldervika.com

Kreativ innspill, ris og ros, tips om forbedringer og eventuelle ønsker om annen funksjonalitet på nettsidene mottaes med stor takk, og vil taes til etterretning eller lagt til så langt det er mulig. Og det meste er mulig!

Medlemsskap på nettsidene

Kanskje du har lyst å bidra selv på disse nettsidene med et eget spaltehjørne om en sak eller hobby du brenner for? Kanskje som fast fredagsskribent eller med et reisebrev i ny og ne? Har du en egen ide er det bare å kontakte oss eller legge inn en kommentar under.

Er det interresse for dette vil vi åpne for registrering av medlemskap på nettsidene for de som ønsker å ha en rolle som skribent eller bidragsyter på ulike ting. Du trenger heller ikke nødvendigvis bo i Oldervik, det er jo mange utflytta Oldervikinger…

Hva tror du?

Bli gjerne den første til å kommentere!